Jak się Wam lub waszym połowom jeździ Citigo? Jakie to autko jest. Ja ja tylko odbiorę i pojeżdżę - to napiszę.
Citigo - jaki jest
Zwiń
X
-
Przejechalem up!'em prawie 30.000 km w niecale dwa lata. Auto rewelacyjne. Spalanie malutkie. Totalnie bezawaryjne.
ps. trzeba tylko pamietac, ze bieg wsteczny wrzuca sie najpierw poprzez wbicie go w dol i dopiero potem przelozenie, a czesc osob po prostu na sile wrzucala wsteczny nie czytajac instrukcji i narzekali na skrzynie biegow - kiedys to bylo na skoda forum.
Auto moim zdaniem ideal do miasta. Najlepsze male auto, ktore wcale nie jest takie male - ma przestronne wnetrze i calkiem spory o dziwo bagaznik.
Skoda Citigo to to samo wiec mysle ze bedziecie zadowoleni z zakupu.
Komentarz
-
-
Czyli nie pomyliłem się. Wygląda na sympatyczne autko i raczej takie będzie. To wyszło tak spontanicznie. Nasze stare Polo zaczynało już pokazywać pazurki, więc padł pomysł zmiany na coś używanego. I na parkingu pod Decathlonem stoimy z żoną i młodym, a tu podjeżdża obok nas Citigo. Zagadałem do żony i zainteresowała się. Ładny, więc jak się podoba to do przeglądania wyprzedaży. I już wtedy od ręki podjęliśmy decyzję.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisCzyli nie pomyliłem się. Wygląda na sympatyczne autko i raczej takie będzie. To wyszło tak spontanicznie. Nasze stare Polo zaczynało już pokazywać pazurki, więc padł pomysł zmiany na coś używanego. I na parkingu pod Decathlonem stoimy z żoną i młodym, a tu podjeżdża obok nas Citigo. Zagadałem do żony i zainteresowała się. Ładny, więc jak się podoba to do przeglądania wyprzedaży. I już wtedy od ręki podjęliśmy decyzję.
Komentarz
-
-
Żona przez ponad 2 lata zrobiła 25kkm, Większość po mieście. Niedużym, ale jednak krótkie odcinki dają o sobie znać - spalanie średnie na motostacie 6,07. Co do miejsca w środku: z przodu całkiem dużo jak na takiego malucha, z tyłu, wiadomo, dzieci się zmieszczą
W trasy też Citigo wyruszało. Np do Niemiec 1000km w jedna stronę całą rodziną na ferie. A ile weszło do bagażnika to nikt nie uwierzy
Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z tego autka, jedynie na gwarancji była wymieniana stopka anteny.Ostatnio edytowany przez Aras; 4746.
Komentarz
-
Komentarz